Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SNOWBOARD YARIŞLARI ERCİYES`TE BAŞLADI

SNOWBOARD YARIŞLARI ERCİYES`TE BAŞLADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu`nun ev sahipliğinde düzenlenen, Maximum Zirve Erciyes snowboard yarışları başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu`nun ev sahipliğinde düzenlenen, Maximum Zirve Erciyes snowboard yarışları başladı.

Türkiye`nin en önemli kış sporları merkezi Erciyes`te bir ilk yaşandı. Dört kategorideki snowboard yarışlarıyla, Avrupa`nın ve Türkiye`nin en iyi snowboard sporcuları, ErciyesA.Ş. ve Playmaker organizasyonuyla Erciyes`te buluştu. Yarışlarda, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu organizasyonuyla, Türkiye`de ilk kez gerçekleşen FIS Snowboard Europa Cup coşkusu da yaşandı. Erkek ve kadın olmak üzere, 64 sporcunun katılımıyla Avrupa`nın en iyi snowboard yıldızları Türkiye`de ilk kez piste çıktı.

4 YARIŞ BİR ARADA

Türkiye`de ilk kez düzenlene, İş`te Üniversiteli Campus Rider`da ise, üniversiteli sporcular kıyasıya yarıştı. Snowkite Turkish Open ve Snowboard Jam Session ile yine Türkiye`de ilk kez düzenlenen FIS Snowboard Europa Cup`la, 4 yarışın heyecanı bir arada yaşandı.

Sporcular, hem yarışmayı hem de birbirinden değerli ödülleri kazanmak için, pistte tüm hünerlerini gösterdi.

AvusturyaAlmanyaİtalyaHollandaSlovenya ve İsviçre`den 234 sporcunun katıldığı ve iki gün serecek olan yarışların, ödül töreni yarın yapılacak.