Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

SORUMLULUĞUM BİR HAYLİ ARTTI`

SORUMLULUĞUM BİR HAYLİ ARTTI`

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki`den koltuğu Bakan Taner Yıldız, TBMM Başkan vekili Sadık Yakut, AK parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK partimilletvekili İsmail Tamer`in de katıldığı devir teslim töre


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki`den koltuğu Bakan Taner Yıldız, TBMM Başkan vekili Sadık Yakut, AK parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK partimilletvekili İsmail Tamer`in de katıldığı devir teslim töreniyle devraldı. Ak parti Kayseri millekvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, makamını Mustafa Çelik`e devrederken, ``Anlımın akıyla  taşıdığı göreviemi, şeref ve onurla Mustafa Çelik kardeşime devrediyorum. Gözüm arkada değildir`` dedi. 
Yeni başkan Çelik de, ``Eskiden sadece Kocasinan ilçesinin reisi iken şimdi 1 milyon 300 bin kişinin reisi olarak sorumluluğum hayli arttı. Başkanlık görevimi  büyüklerimizden ögrendiğimiz tecrübe ile, hakka ve halka hizmet ederek, beni bu göreve layık görenleri utandırmayacağım`` diye konuştu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Backanı Taner Yıldız da, Mustafa Çelik`i yeni görevinde kutlayıp, Mehmet Özhaseki`ye de genel seçimlerde başarılar diledi. Yıldız şöyle dedi:
``AK Parti genel seçimlerden daha güçlü çıkacak. Kayseri`de genel seçimlere  adaylarımızla daha güçlü katılacak. Kayseri AK Parti`de Türk siyasetine büyük katkı koyacak. Yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımıza da başarılar diliyorum.``