Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

STRAZBURGLU İŞ ADAMLARI BÜYÜKŞEHİR`DE

STRAZBURGLU İŞ ADAMLARI BÜYÜKŞEHİR`DE

KAYSERİ`nin kardeş şehirleri arasında bulunan ve Avrupa Birliği`nin başkenti olarak bilinen Fransa`nın Strazburg kentinden bir grup iş adamı Kayseri`ye gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Başkan Özhaseki, bugün ayrıca Türk

KAYSERİ`nin kardeş şehirleri arasında bulunan ve Avrupa Birliği`nin başkenti olarak bilinen Fransa`nın Strazburg kentinden bir grup iş adamı Kayseri`ye gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Başkan Özhaseki, bugün ayrıca Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Kayseri Temsilciliği yöneticileri ve Aksaray Belediye Başkanı ile de bir süre görüştü.

Başkan Özhaseki`yi ilk olarak Fransa`nın Strazburg kentinden iş adamları ziyaret etti. Almanya ve Fransa`da faaliyet gösteren iş adamları Kayseri`de de iş yapmak istediklerini belirttiler. Türkiye Kalite Derneği Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve KALDER yöneticileri de Başkan Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. KALDER Kayseri Temsilcisi Yalçın, Başkan Özhaseki`ye dernekleri hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN YAZGI`DAN ZİYARET

Öte yandan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da Başkan Mehmet Özhaseki`yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler alan Aksaray Belediye Başkanı Yazgı, Başkan Özhaseki`nin Türkiye`nin örnek belediye başkanlarından birisi olduğunu ve görüş ve önerilerinin kendisi için önemli olduğunu kaydetti.