Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

SÜMER LİSESİ MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

SÜMER LİSESİ MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Sümer Anadolu Lisesi okul yönetimi ve mezunları kahvaltıda buluştu. Kaynaşma toplantısına, Taş Mektep 1893 Kayseri Lisesi Mezunları Derneği yönetim kurulu da katılarak destek verdi.

Sümer Anadolu Lisesi okul yönetimi ve mezunları kahvaltıda buluştu. Kaynaşma toplantısına, Taş Mektep 1893 Kayseri Lisesi Mezunları Derneği yönetim kurulu da katılarak destek verdi. Okul Müdürü Murat Şimşek, Mezunlar derneğinin katkılarıyla 25 öğrenciye burs verildiğini söyledi.
Sümer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, birlik, beraberlik v e kaynaşmayı artırmak eski mezunları bir araya getirmek amacıyla kahvaltılı toplantı düzenledi. Bir kahvaltı evinde gerçekleştirilen toplantıya okul müdürü Murat Şimşek, öğretmenler ve eski mezunlar katıldı. Kahvaltıda konuşan okul müdürü Murat Şimşek, Sümer Lisesi'nin köklü bir okul olduğunu ve eski mezunların katkılarıyla daha da güçlendiklerini anlattı. Derneğin katkılarıyla 25 başarılı öğrenciye burs verildiğini söyleyen Şimşek, “Eski mezunlarımızı yanımızda görmek bize manevi olarak büyük güç veriyor. Burs verdiğimiz öğrenciler çok başarılılar ve inanıyoruz ki sizin de katkılarınızla okul hayatlarından sonra da önemli yerlere gelecekler. Geleneksel olarak düzenlediğimiz mezunlar buluşması bu yıl yine Eylül ayında yapılacak. Okul bahçesindeki buluşmaya tüm mezunlarımızı şimdiden davet ediyoruz” diye konuştu. Sümer Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Yasemin Avanoğlu'nun mesajının da okunduğu toplantıya Taş Mektep 1893 Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fevzi Önder ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdi. Dernek Başkanları bundan sonra da ortak organizasyonlarda bir araya geleceklerinin mesajını verdi.