Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

SURİYELİ HATTAT VE RESSAMLARIN YAPMIŞ OLDUKLARI ?HAT VE RESİM SERGİSİ? AÇILDI

SURİYELİ HATTAT VE RESSAMLARIN YAPMIŞ OLDUKLARI ?HAT VE RESİM SERGİSİ? AÇILDI

Kayseri Suriyeliler Ensar Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği´nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Suriyeli Ressam Mahmud Jahjah, hattat ve ressam Vasim El Hamdu, Hattat Abdullah El Hac Hamza´nın yapmış oldukları hat ve resim eserlerinde

 

 

Kayseri Suriyeliler Ensar Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği´nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Suriyeli Ressam Mahmud Jahjah, hattat ve ressam Vasim El Hamdu, Hattat Abdullah El Hac Hamza´nın yapmış oldukları hat ve resim eserlerinden oluşan sergi 29.02.2016 Pazartesi günü saat 11.00´da Hunat Hatun Medresesi´nde açıldı.

 

Açılışa Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, İl Göç İdaresi Müdürü Sebahattin Akyüz, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsız, İl Müftü Yardımcılarımız Atıf Akşit, Tandoğan Topçu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şekerci, Kayseri Suriyeliler Ensar Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, Talas İlçe Müftülüğü Vaizi Muzaffer Marangozoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftümüz Sayın Güven tarafından yapılan dua sonrası sergi ziyarete açıldı. Sergi 29 Şubat ? 07 Mart tarihleri arasında açık kalacaktır. İl Müftümüz Sayın Güven, serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.