Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TALAS´TA TARİHİ FOTOĞRAF

TALAS´TA TARİHİ FOTOĞRAF

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi Talas´ta devam etti.

 

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi Talas´ta devam etti. Her ay şehrimizin eşsiz güzelliğe sahip değerlerini yerinde gören ve fotoğraflayan katılımcılar bu ay Talas´taki tarihi evlerin fotoğraflarını çektiler.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesindeki profesyonel fotoğraf eğitimine katılan yaklaşık 200 fotoğrafçı otobüslerle Talas´a gitti. Yaman Dede konağı ile başlayan Talas´taki tarihi tur, tarihi konak ve camilerle devam etti. Uygulama gezisine katılan fotoğrafçılara hem fotoğrafçılık konusunda uygulamalı eğitim verildi hem de Talas´taki tarihi evlere ilişkin bilgiler aktarıldı.

Geziye katılanlar, şehrimizin farklı değerlerini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kayseri´nin herkes tarafından bilinmeyen güzelliklerini görme ve fotoğraflama fırsatı bulduklarını ifade eden katılımcılar kendilerine böyle bir fırsatı sunduğu için Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ettiler.