Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TALAS’TAN FİLİSTİN’E DESTEK

TALAS’TAN FİLİSTİN’E DESTEK

Kayseri'nin Talas Belediyesi, Türk Kızılay Talas Şubesi ve Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, İsrail’in saldırısına uğrayan Filistin’e destek açıklaması yapıldı.

Kayseri'nin Talas Belediyesi, Türk Kızılay Talas Şubesi ve Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, İsrail’in saldırısına uğrayan Filistin’e destek açıklaması yapıldı.    
Talas ilçesi Komando Caddesi’ndeki paraşüt iniş alanında düzenlenen etkinliğe, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türk Kızılay Kayseri Şubesi ve Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği üyeleri katıldı. Açılan dev Türk ve Filistin bayrakları önünde konuşan Başkan Yalçın, “Bugün burada İsrail’in Filistin’e yaptığı zulme karşı ses vermek üzere toplandık. İsrail, çaresiz, silahsız gariban çocukları, yaşlıları Mescidi Aksa’nın avlusunda şehit ediyor. Gazze’de dünyanın gözü önünde katliam yapıyor. Burada iki yeri protesto ediyoruz; biri İsrail diğeri de duyarsız kalan Arap ülkeleri. Filistin’deki kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası düzenlendi ben de 5 bin TL katkıda bulunuyorum” diye konuştu.