Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TBF´DEN KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK´E ZİYARET

TBF´DEN KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK´E ZİYARET

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaretinde Kayseri´de basketbol kültürü bulunduğunu belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaretinde Kayseri´de basketbol kültürü bulunduğunu belirtti.
Ömer Onan´ın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaretine Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok ve Kayseri Basketbol Spor Kulübü Başkanı Ömer Yağmur da katıldı. Ömer Onan, ?Milli maçımızı bilerek Kayseri´ye almak istedik. Burada çok güzel bir kadın takımı oluşturuldu. Kayseri Basketbol Kadın takımını dünyada herkes biliyor. Maçın hakemleri de Avrupa maçları nedeniyle Kayseri´ye çok geldiklerini ve bu şehri çok sevdiklerini söylediler. Çünkü FIBA´da Kayseri Basketbol takımı bilinen bir takım? dedi.
Ziyarette Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan tarafından, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e kadın milli basketbolcuların imzaladığı forma da hediye edildi.