Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI

TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Kur´an Kurslarına katılımı artırmak, Kur´an Kurslarında okuyan öğrencilerimizi itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgileri öğrenmeye ve Kur´an-ı Kerim-i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla Başkanlığımıza bağlı K


Diyanet İşleri Başkanlığımızca Kur´an Kurslarına katılımı artırmak, Kur´an Kurslarında okuyan öğrencilerimizi itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgileri öğrenmeye ve Kur´an-ı Kerim-i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla Başkanlığımıza bağlı Kur´an Kurslarında okuyan kız ve erkek öğrencileri arasında ?Temel Dini Bilgiler Yarışması? yapıldı.

İl Müftülüğünde yapılan yarışmada yarışma komisyonu, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları Galip Koçer ve Tandoğan Topçu´dan oluştu.

Yarışmada kız öğrenciler arasında Talas İzzet Bayraktar Kur´an Kursu´ndan Dilek Bağış birinci, Develi Şehit İmam Hüseyin Yıldız Kur´an Kursu´ndan Nahide Çınar ikinci, Yahyalı Emine Koyuncu Kur´an Kursu´ndan Fatma Çıtak ve Melikgazi Besime Özdereci Kur´an Kursu´ndan Ayla Şerbetçioğlu üçüncü oldular. Erkeklerde Taşçıoğlu Yatılı Kur´an Kursu´ndan Mustafa İman birinci oldu.

İl Müftülüğü tarafından birinciye 300 TL, ikinciye 200 TL, üçüncülere de 100´er TL ve bütün yarışmacılara D.İ.B. kitap seti hediye edildi.