Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

?TENİSTE, OSMAN ULUBAŞ ANADOLU LİSESİ İL BİRİNCİSİ OLDU

?TENİSTE, OSMAN ULUBAŞ ANADOLU LİSESİ İL BİRİNCİSİ OLDU

Eğitim ve öğretime 5 yıl önce açılan Kayseri Melikgazi Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, her gün başarılarına yenilerini ekliyor.

 

 

 

 

Eğitim ve öğretime 5 yıl önce açılan Kayseri Melikgazi Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, her gün başarılarına yenilerini ekliyor. Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Ufuk Duman´ın çalıştırdığı genç kız ve erkekleri bu kez teniste Kayseri birinciliği elde etti.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan okullar arası tenis müsabakaları oldukça çekişmeli geçti. Şampiyonaya, erkeklerde 7, kızlarda ise 2 okul katıldı. Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Kız Takımı: Ayça Akçadağ, Buket Sönmez, Cemile Duran, Aylin Kasa, İlayda Sakızlı, Tuğba Tekin, Erkek Takımı ise; Selimcan Sezgin, Satuk Buğra Han Zikzilan, Mehmet Bora Hacılarlıoğlu, Caner Işık, Emre Ceylan, Yusuf Uçmaz´dan oluştu.

Kızlarda, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi birinci, Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi ikincilik elde etti.

Erkeklerde ise; Osman Ulubaş Anadolu Lisesi birinci, Keykubat Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi üçüncü, İstikbal Anadolu Lisesi ise dördüncülüğü kazandı.

Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Müdürü İsa Tekin, artık küçük düşünmenin zamanının geçtiğine dikkat çekerek ?Her alanda başarılı olmak, zirveye çıkmak ve inmemek istiyoruz. Gerek sınavlarda gerek kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerde başarılı olan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve gurur duyuyoruz? dedi.