Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TOKİ SAKİNLERİNDEN YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TOKİ SAKİNLERİNDEN YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK

Yahyalı 75. yıl mahallesi TOKİ konutlarında 5 yıldır devam eden kaldırım, yol, su ve kanalizasyon sorunlarının KASKİ ve Yahyalı Belediyesi'nin çalışmaları sonucunda çözülmesiyle rahat bir nefes alan TOKİ sakinleri teşekkür etmek amacıyla Yahyalı Belediye

Yahyalı 75. yıl mahallesi TOKİ konutlarında 5 yıldır devam eden kaldırım, yol, su ve kanalizasyon sorunlarının KASKİ ve Yahyalı Belediyesi'nin çalışmaları sonucunda çözülmesiyle rahat bir nefes alan TOKİ sakinleri teşekkür etmek amacıyla Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.
Ziyarette yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Esat Öztürk, yıllardır sorunlarla uğraşan TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözdükleri için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Öztürk, “ Belediyeciler hizmet götürdükleri yere alnının ve yüzünün akıyla gidermiş. Çok şükür bizde TOKİ'ye giderken alnımız ve yüzümüz ak olarak gidiyoruz. Ben huzurunuzda TOKİ'de yıllardır devam eden su ve kanalizasyon sorununu çözen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve KASKi Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Altyapı sorunları giderildikten sonra bizde Yahyalı Belediyesi olarak bozulan parke, asfalt ve kaldırımları yeniden yaptık. Ayrıca kış aylarında dik yokuşları bulunan TOKİ ve Şelale Kooperatifinde oturan insanlarımızın kar ve buzlanma nedeniyle ulaşım sıkıntısı çekmesinler diye on ton solüsyon aldık. Ekiplerimizde, makinelerimiz de hazır. İnşallah TOKİ, Şelale Kooperatifi oturan insanlarımız bu kış sorunsuz şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Ayrıca ilçemizde karla mücadele ve don olayına karşı belediye olarak hazırız” diye konuştu.
TOKİ'nin çam ağaçlarının altında oturumuyla, Yahyalı'yı tepeden gören panoramik görüntüsünün çok hoşuna gittiği ifade eden Başkan Esat Öztürk, "Orada oturanlara yaptığımız çalışmalar hayırlı olsun. Güle güle otursunlar”dedi.
Başkan Öztürk ayrıca, yapılan işlerin kaliteli olması açısından çalışmaları yerinde Belediye Başkanı gözüyle kontrol ettiğini de ifade etti.
75.yıl mahallesi muhtarı Halil Şimşek de, Yahyalı Belediyesi ve KASKİ'nin yaptığı çalışmalarla rahatladıklarını belirterek, Başkan Öztürk'e ve KASKİ'ye teşekkür etti.