Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

TOMARZA'DA TRAFİKTE ÇOCUK VE GÜVEN PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLDİ

TOMARZA

TOMARZA İlçe Emniyet Amirliği tarafından, yaklaşık bir yıldır sürdürülen "Trafikte Çocuk Ve Güven Projesi" kapsamında, etkinlikler düzenlendi.

 

 TOMARZA İlçe Emniyet Amirliği tarafından, yaklaşık bir yıldır sürdürülen "Trafikte Çocuk Ve Güven Projesi" kapsamında, etkinlikler düzenlendi.


Tomarza İlçe Emniyet Amirliği, başta trafik kuralları olmak üzere, insana ve topluma saygılı bir nesil yetiştirmek anlayışı ile yola çıkılan projede, trafik bilincini artırmak ve çevresine saygılı bireyler yetiştirmek adına etkinlik düzenleyen Tomarza İlçe Emniyet Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri, bu amaç doğrultusunda okulların açılmasıyla birlikte, ilçe genelinde eğitim gören öğrenciler üzerine yoğunlaştı. 50. Yıl İlkokulu, Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerine eğitim veren uzman polis memurları, öğrencilerle eğlenceli ve eğitici program geçirdi. Proje kapsamında, Tomarza İlçe Emniyet Amirliği, Trafik Denetleme Büro Amiri Hasan Karakoç, toplumsal yaşamda huzurun tesisinin, bilinçli ve çevresine saygılı nesiller yetiştirmekten geçtiğini söyledi. İlçe genelindeki tüm öğrencilere ulaşmayı amaçladıklarını vurgulayan Karakoç, şunları söyledi:

"Etkinliklerimizde, öğrenci kardeşlerimizi sıkmadan onların anlayacakları dille, esprili ve aynı zamanda eğitici bir yol izleyen ekip arkadaşlarımızla, proje kapsamında ilçe genelindeki tüm öğrenci kardeşlerimize ulaşmayı hedeflemekteyiz."

Etkinlik sonunda, verilen eğitimden memnun kaldıklarını belirten okul yönetimi ve öğrenciler, Tomarza İlçe Emniyet Amiri İrfan Sancar ve ekibine teşekkür etti.