Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TRAVEL TURKEY FUARI'NA KAYSERİ DAMGASINI VURDU

TRAVEL TURKEY FUARI

KAYSERİ`nin bu yıl ilk kez katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarı`ndaki Kayseri standı, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Kayseri`den, turizmle alakalı tüm kurum ve kuruluşlar, meslek odaları, oteller ve seyahat acenteleri 4 gün boyunca devam eden fuardaki t

KAYSERİ`nin bu yıl ilk kez katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarı`ndaki Kayseri standı, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Kayseri`den, turizmle alakalı tüm kurum ve kuruluşlar, meslek odaları, oteller ve seyahat acenteleri 4 gün boyunca devam eden fuardaki tanıtım faaliyetine katıldı ve fuardaki hedef kitlelerine kendilerini anlatma olanağı buldu.

Fuara katılan oteller ve seyahat acenteleri, fuar boyunca yaptıkları görüşmeler ve kurdukları bağlantılar sayesinde özellikle Erciyes Kış Turizm Merkezine yönelik turların sayısının artacağından ve bu sezonun Erciyes için oldukça verimli geçeceğinden umutlu olduklarını bildirdiler. Kayseri`nin en önemli turizm değerleri olan Erciyes Dağı, Kapuzbaşı Şelaleleri, Soğanlı Ören Yeri ve Yeraltı Şehirleri gibi pek çok öğenin canlandırıldığı Kayseri standında, yöresel lezzetlerin tanıtımının yapıldığı mantı, sucuk ve pastırma reyonları da ilgi gördü. Fuar süresince Kayseri standına gelen ziyaretçiler, Kayseri mantısı, Kayseri sucuğu ve pastırmasını hem tatıp, hem de satın aldılar. Vali Orhan Düzgün, fuara katılan turizm sektörü temsilcilerinin, fuardan umutlu dönmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederken, fuara katılım konusunda destek veren Büyükşehir Belediyesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, TÜRSAB Erciyes Bölge Yönetim Kurulu, Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği, Kayseri Erciyes A.Ş. ile emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti.