Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TURGAY BAŞYAYLA´DAN DEVELİ BELEDİYESİNE ZİYARET

TURGAY BAŞYAYLA´DAN DEVELİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Anadolu´nun geleneksel lezzetlerini, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri eşliğinde belgesel tadında bir programla Show TV´de ekranlarında yayınlanan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu programının sunucusu Turgay Başyayla Kayseri´de gerçekleştirdiği

 

Anadolu´nun geleneksel lezzetlerini, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri eşliğinde belgesel tadında bir programla Show TV´de ekranlarında yayınlanan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu programının sunucusu Turgay Başyayla Kayseri´de gerçekleştirdiği çekimleri sırasında Develi´yi de ziyaret ederek Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´la bir araya geldi.

Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde buluşturarak, yörenin lezzetlerini, yöreye özgü restoranları ve yörenin folklorik unsurlarını da anlattığı Lezzet Yolculuğu isimli programında, Develinin mutfağı, coğrafi özellikleri ve kültürel değerleri hakkında Başkan Cabbar´dan bilgiler aldı. Sanatçı Turgay Başyayla ?Develinin tarihi ve kültürel anlamda zengin bir potansiyeli olduğunu belirterek bir programda Develide çekmek istediğini belirtti.? Başkan Cabbar da ?Develimizin tarihini, kültürünü, doğasını ve geleneksel lezzetlerini ülkemiz genelinde tanıtımı için sizleri ve ekibinizi burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız? dedi. Sohbet sonrasında Develi ile ilgili çekimlerin en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi planlandı.