Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN KAYSERİ VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN KAYSERİ VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın İsmail Kahraman bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere geldiği Kayseri´de, Kayseri valiliğini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın İsmail Kahraman bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere geldiği Kayseri´de, Kayseri valiliğini ziyaret etti.

TBMM Başkanı Sayın Kahraman´ı Kayseri Valiliğine gelişinde, Vali Süleyman Kamçı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri karşıladı.

TBMM Başkanı Sayın Kahraman ziyarette yaptığı konuşmada, Kayseri´ye çok defa geldiğine vurgu yaparak, her gelişinde Kayseri´nin ilerleme kaydettiğini belirtti.

Kayseri´de yaşanan gelişimin ülkemizin diğer illerinde de yaşandığına dikkat çeken TBMM Başkanı Sayın Kahraman, sözlerine şöyle devam etti:

?Ülkemizin kalkınmasında çok büyük gelişmeler oldu. Daha fazla olmasın diye önümüzü kesmek istiyorlar. Ama bunu beceremeyecekler. Bir millî şuur ve ruh halinde birleşmiş bir Türkiye var. Bunu 15 Temmuz´da gördük. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Bu milletimizin bir destanı oldu. Burada en önemli isim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Halkı meydanlara çağırması ve halkımızın darbeye karşı oluşu fevkalade bir tablo ortaya koydu. Türkiye bir yokluktan kurtuldu. Çünkü bu 15 Temmuz bir darbe teşebbüsü değil Türkiye´yi işgal teşebbüsüdür. Ülkemiziz işgal edemediler. Bunda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, Meclisimizin, milletimizin, bütün sivil toplum kuruluşlarının ve basınımızın büyük emeği var.?

Son olarak TBMM Başkanı Sayın Kahraman, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´ya başarılar dileyerek, "Valimizin şahsında mesai arkadaşlarına hayırlı çalışmalar diliyorum, nice hizmetler nasip olsun inşallah. Kayseri, Türkiye´nin lokomotif illerinden bir tanesi. Oldum olası böyle. İnşallah çok daha iyi günlere gideceğiz" ifadelerini kullandı. ? Kayseri, Ülkemize büyük hizmetler veriyor. İnşallah daha güzel günlere gideceğiz. Kayserili vatandaşlarımıza en iyi dileklerimi diliyor, sağlık ve afiyetler diliyorum.? dedi.

TBMM Başkanı Sayın Kahraman´ın Valilik Şeref Defteri´ni imzaladığı ziyarette, Vali Kamçı ilimiz hakkında TBMM Başkanı Sayın Kahraman´a brifing verdi.

TBMM Başkanı Sayın Kahraman´ın Kayseri Valiliği ziyaretine, Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Mustafa Elitaş ve İsmail Tamer, İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner eşlik etti.