Bugün, 19 Mart 2024 Salı

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASINDAN BÜYÜKŞEHİR´E SUNUM

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA  BANKASINDAN BÜYÜKŞEHİR´E SUNUM

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Danışmanlık Hizmetleri tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a ortak çalışma yapılabilecek konularla ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Danışmanlık Hizmetleri tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a ortak çalışma yapılabilecek konularla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda özellikle turizm alanındaki gelişmeye vurgu yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Danışmanlık Hizmetleri tarafından yapılan kapsamlı sunumda turizmdeki gelişmeye de vurgu yapıldı. Sunumda Kayseri ile ilgili yapılan kapsamlı değerlendirmeler yer aldı. Kayseri´nin sanayi, tarım ve hayvancılık, hizmet sektörü gibi alanlarda gösterdiği performans ve bu alanlardaki tespitlere yer verilen sunumda, Kayseri´nin turizmde son beş yılda Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdüğü ve yıllık yüzde 7 oranında büyüme yakaladığı belirtildi. Sunumda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile yapılabilecek çalışma alanlarıyla ilgili Başkan Memduh Büyükkılıç´a bilgiler verildi.