Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

UÇHİSAR´DAKİ BUTİK OTELLERDE YILBAŞINDA YER KALMADI

UÇHİSAR´DAKİ BUTİK OTELLERDE YILBAŞINDA YER KALMADI

Nevsehir´in kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otelleri ile ünlü Uçhisar Beldesi´nde yılbaşı gecesi için rezervasyonlar doldu.

Nevsehir´in kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otelleri ile ünlü Uçhisar Beldesi´nde yılbaşı gecesi için rezervasyonlar doldu. Kapadokya Bölgesi´ndeki işletmeler, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Bölge genelindeki işletmeler, şu ana kadar yapılan rezervasyonlarla yüzde 80 doluluk oranına ulaşırken, Uçhisar beldesindeki kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otellerde yer kalmadı.

 
 

Yeni yıla özel yerde, özel bir mekanda girmek isteyen tatilci ve turistlerin ilk tercihlerinden biri, Uçhisar Beldesi´nde yoğun bulunan Türk geceleri ile ünlü kayadan oyma eğlence merkezleri, restoran ve butik oteller oluyor. Bu merkezler misafirlerini yılbaşında özel sürprizlerle ağırlayacak. Kayadan oyma butik otelleri ve eğlence merkezleri ile restaurantları ile ünlü Nevşehir´in Uçhisar Beldesi Belediye Başkanı Ali Karaaslan, beldelerinde bulunan tesislerin yılbaşı için tam kapasite hizmet vereceğini açıkladı. Beldelerinde "Butik" tabir edilen mağaradan oyma otel, restoran ve eğlence merkezlerinin yoğun olduğunu ifade eden Karaaslan, bu yılki yılbaşı için tüm tesislerde rezervasyonların dolduğunu ifade etti.