Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

UGANDA HEYETİNDEN KAYSERİ OSB´YE ZİYARET

UGANDA HEYETİNDEN KAYSERİ OSB´YE ZİYARET

Uganda Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Rebecca Kadaga, Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru ve beraberindeki heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.

Uganda Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Rebecca Kadaga, Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru ve beraberindeki heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.
Uganda Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Rebecca Kadaga, Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri´ye geldi.  Ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan " Uganda heyetini ilimizde görmekten memnuniyet duyduk. Türkiye ile Uganda arasında devam eden işbirliği ve yatırım imkanlarının daha ileri seviyelere ulaşmasını arzu ediyoruz" dedi.
Parlamento Başkanı Kadaga da ise ?İki ülke arasındaki işbirliğinin artırılması için fırsatlar ülkesi olan Uganda´ya gelecek yatırımcılara katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını ? belirtti. Misafir heyet daha sonra, Kayseri OSB´nin önemli projelerinden olan Türkiye´nin 55 MWp ile en büyük Güneş Enerji Santrali ve Özel Kayseri OSB Teknik Koleji´ni ziyaret etti.