Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

"ÜLKEM İÇİN DUALAR KABUL OLSUN"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda bayramın çok daha güzel bir geleceğe ulaşmamıza vesile olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda bayramın çok daha güzel bir geleceğe ulaşmamıza vesile olmasını diledi. Çelik, "Başta hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir taraftan içerisinde ömre bedel Kadir Gecesi´ni de bulunduran 11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, bir taraftan da bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının ulviyeti ve manevi havasını doyasıya yaşayarak Ramazan Bayramı´na ulaştığımızı dile getiren Başkan Çelik, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı. "Her şeyden önce bizi Ramazan Bayramına eriştirdiği için Rabbimize şükrediyorum. Ancak ne yazık ki hain terör nedeniyle bayrama ulaşamayan insanlarımız var. Ülkemin ve milletimin hain terör başta olmak üzere kötülüklerden uzak kalması için dua ediyorum. Ülkemin ve milletimin hayrına edilen tüm duaların da kabul olmasını diliyorum. Beddua edenlerin ise ettikleri bedduanın altında kalmaları için niyaz ediyorum" diye konuştu.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak başta Ramazan Sokağı ve Ramazan Tırı olmak üzere çeşitli etkinliler düzenleyerek huzur ve kardeşlik iklimine katkıda bulunduklarını, halkın bir ve beraber mübarek günleri geçirmesine vesile olmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz etkinliklere hemşehrilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Pek çok iftar ve sahurda hemşehrilerimle bir arada bulunmak, onlarla birlikte dualar etmek benim için büyük bir mutluluktu. Bugüne kadar olduğu gibi bir taraftan hemşehrilerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz, bir taraftan da şehrimizdeki yardıma muhtaç olanların elinden tutarak onlara da bayram yaptırma gayretimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle bir kez daha başta hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı´nı tebrik ediyorum" dedi.