Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ÜLKÜ OCAKLARI´NDAN KAHRAMANLARA MEKTUP

ÜLKÜ OCAKLARI´NDAN KAHRAMANLARA MEKTUP

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl temsilciğinin, "Kahramanlara Mektuplar" kampanyası ile güneydoğuda vatani görevini yapan askerlere yazılmış 500 mektup; Mardin, Şırnak ve Diyarbakır´daki askeri birliklere gönderildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl temsilciğinin, "Kahramanlara Mektuplar" kampanyası ile güneydoğuda vatani görevini yapan askerlere yazılmış 500 mektup; Mardin, Şırnak ve Diyarbakır´daki askeri birliklere gönderildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici yaptığı açıklamada, " Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz "Kahramanlara Mektuplar" kampanyası ile toplandığımız mektupları, memleketimizin güneydoğusunda cesurca mücadele eden yiğit güvenlik güçlerimize göndermek üzere buradayız. Memleketimizin güneydoğusunda artan terör sonucu asker ve polisimiz hainlere karşı geniş çaplı operasyon başlattılar. Bizler de, operasyonların devam ettiği illerde görev yapan kahramanlara, kıymetli hemşerilerimizin duygu ve düşüncelerini yazdıkları 500 mektubu kendilerine gönderiyoruz. Allah ay yıldızlı bayrak için, memleket için mücadele edenlerin yardımcısı olsun" dedi.

Açıklamanın ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl temsilci Aytaç Gezici; Mardin, Şırnak ve Diyarbakır´da askeri birlikliklere mektupları toplu halde gönderdi. Ülkü Ocakları,geçtiğimiz hafta, 600 mektubu Silopi ve Sur İlçelerindeki güvenlik güçlerine göndermişti.