Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ULUSLARARASI YOL BİSİKLETİ MÜSABAKALARI GRAND PRİX DEVELİ ETABI TAMAMLANDI

ULUSLARARASI YOL BİSİKLETİ MÜSABAKALARI GRAND PRİX DEVELİ ETABI TAMAMLANDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş., Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Develi Belediyesi ve Uluslararası Bisikletçiler Birliği -UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş., Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Develi Belediyesi ve Uluslararası Bisikletçiler Birliği -UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde gerçekleşen Erciyes Uluslararası Yol Bisikleti müsabakaları Grand Prix Develi Etabı tamamlandı.

​9 farklı ülkeden 66 profesyonel bisikletçinin yarıştığıGrand Prix Develi’nin ikinci ve son etabı Seyrani Kampüsü önünden başlayıp 113 km pedal çevirdikten sonra yine kampüs önünde tamamlandı. Yarış sonrası Malezya ekibinden Jambaliamts Sainbayar birinci olurken Sakarya B.B. Spor Kulübünden Vitaly Buts ikinci, Cezayir Milli Takımından Hamza Yacine üçüncü oldu. Yarışmanın en genç sporcusu unvanını ise Özbek Bekhzodbek Rakhimbaev aldı. Seyrani Kampüsü önünde yapılan bitiş seremonisinde Develi Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Güçlü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sporculara madalya ve çiçeklerini takdim ederek tebriklerini ilettiler.