Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÜMİT ÖZER CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ADAYI OLDU

ÜMİT ÖZER CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ADAYI OLDU

Kayseri ?de Umut Çınarı Derneği Başkanı Ümit Özer, 7 Ocak 2018´de yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıkladı.

 Kayseri ?de Umut Çınarı Derneği Başkanı Ümit Özer, 7 Ocak 2018´de yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıkladı.

CHP İl binasında yapılan basın açıklamasına Umut Çınarı Derneği Başkanı ve CHP İl Başkanı adayı Ümit Özer ve partililer katıldı. Özer basın toplantısında adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özer, "Ülkemizin içinden geçtiği süreç, dünyayı kendinden ibaret görmeyen herkesin omuzlarına büyük bir yük yüklemektedir. Düşlerinde özgür bir dünya büyüten çocukların sokak ortasında hunharca katledildiği, siyasi çıkarlar için terör örgütleri ile pazarlık masasına oturan devlet yöneticilerinin aymazlığı yüzünden her gün şehit haberlerinin geldiği, bu dönemde sorumluluktan kaçmanın rahat ve huzurlu bir hayat sürme telaşına düşmenin bir insana yakışmayacağını düşünüyorum. Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz. Yaşadığımız sorunların ötesinde Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere bıraktığı çağdaş Türkiye´yi çok büyük tehlikeler bekliyor. Hiç kimse unutmamalıdır ki Atatürk´ün emaneti çağdaş Türkiye bize bir miras değil, bizim gelecek kuşaklara lekesiz bir şekilde aktarmamız gereken kutsal bir emanettir" ifadelerini kullandı.

7 Ocak´ta yapılacak il kongresine değinen Özer, "Kayseri il kongresinde yeniden verilen kurtuluş savaşında bir nefer olmak için Atatürk´ten aldığımız emaneti gelecek kuşaklara lekesiz bir şekilde bırakmak için Cumhuriyeti Osmanlının reklam arası olarak gören karanlık zihniyete, (Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır) demek için ve özlemini duyduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını Kayseri´den başlatmak için il başkanlığına adayım" şeklinde konuştu.

CHP´nin iktidar olabilmesi için il örgütlerine büyük görevler düştüğünü ifade eden Özer, "Bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için göreve talibiz. Siyaset bir ekip işidir. Toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir yönetim oluşturacağız. Ben değil, biz diyerek tüm ilçe örgütlerimizle geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış olan büyüklerimizle uyumlu bir çalışma içinde olacağız" dedi.