Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

UMMANLI HASTA KADIN ERÜ HASTANESİNDE TEDAVİ EDİLDİ

UMMANLI HASTA KADIN ERÜ HASTANESİNDE TEDAVİ EDİLDİ

Omuz rahatsızlığı nedeniyle tedavi olmak için Umman´dan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi´ne gelen Asriya Khalfan Marrash Al Amri (77) yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Omuz rahatsızlığı nedeniyle tedavi olmak için Umman´dan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi´ne gelen Asriya Khalfan Marrash Al Amri (77) yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.  
Ummanlı Asriya Khalfan Marrash Al Amri, omuzundaki rahatsızlık nedeniyle tedavi olmak için ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´ne geldi. Ameliyat edilen kadın hasta, sağlığına kavuştu. ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi ve Ortopedi - Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güney, uluslararası sağlık turizmi kapsamında 2016 yılından beri hasta kabul ettiklerini, ağırlıklı olarak Bahreyn ve diğer körfez ülkelerinden hastaların geldiğini söyledi. Başhekim Güney, ?Umman Sultanlığından ilk hastalarımızın tedavisine başladık. Umman´dan tedavi amacıyla hastanemize gelen hastalarımızdan biri olan Asriya Khalfan Marrash Al Amri, ?Sağ Omuz Rotator Cuff Rüptürü´ nedeniyle omuz artroskopisi ile  rotator kılıf tamiri gerçekleştirdik. Hastamızın tedavisini başarılı bir şekilde tamamladık ve ülkesine geri göndereceğiz. Son dönemlerde uluslararası sağlık turizmi açısından çok farklı ülkelerden gelen hastaları tedavi etmek için hastanelerimizde ağırlıyoruz. Kayseri´ye ve ülkemize uluslararası sağlık turizmini kazandıran öncü sağlık kuruluşlarından biri olan hastanelerimiz, pek çok branşta hastayı kabul etmektedir? ifadelerini kullandı. 
Ummanlı hasta Asriya Khalfan Marrash Al Amri de, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinden almış olduğu sağlık hizmetini çok beğendiğini, ülkesine döndüğünde Erciyes Üniversitesi Hastanelerini tavsiye edeceğini  söyledi.