Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

VALİ DÜZGÜN İFTARINI ÇOCUK EVLERİ VE YUVALARDA KALAN ÇOCUKLARLA BİRLİKTE AÇTI

VALİ DÜZGÜN İFTARINI ÇOCUK EVLERİ VE  YUVALARDA KALAN ÇOCUKLARLA BİRLİKTE AÇTI

Kayseri´de Çocuk Evleri ve yuvalarda kalan devlet koruması altındaki çocuklar, Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün´ün ev sahipliğinde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

 

Kayseri´de Çocuk Evleri ve yuvalarda kalan devlet koruması altındaki çocuklar, Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün´ün ev sahipliğinde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen iftar programına Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün´ün yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz eşleri ile birlikte katılırken, Çocuk Evleri ve yuvalarda çalışanlar ile ev anneleri de çocuklara eşlik etti.

Vali Düzgün, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı münasebetiyle çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iftara katılan çocukların Ramazan aylarını tebrik etti.

Çeşitli vesilelerle çocuklarla bir araya geldiğini hatırlatan Vali Düzgün, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayında da devlet koruması altındaki çocuklarla birlikte bu duyguları paylaşmanın önemini vurguladı.

Vali Düzgün, iftar sofrasında ağırladığı çocuklara tavsiyelerde bulunarak, şunları söyledi:

?Yaz tatilinde vaktinizi iyi değerlendirerek, mümkün olduğu kadar kitap okumanızı ve gençlik merkezlerimizde verilen kurslara katılmanızı tavsiye ediyorum. Gençlik merkezlerimizde, yüzme kursundan satranç kursuna, bilgisayar kursundan gitar kursuna varıncaya kadar çok çeşitli kurslar var. Merak duyduğunuz dallarda bu kurslara katılmanızı ve devam etmenizi öneriyorum.?

İftar programının ardından Çocuk Evleri ve yuvalarda kalan çocukları doğum günü sürprizi bekliyordu. Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün, yakın günlerde doğan çocuklar için özel olarak hazırlanan doğum günü pastasını onlarla birlikte keserek, doğum günlerini kutladı.

Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün, sevgi gösterileri arasında, ´Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat´ dileğiyle çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Gönüllerince eğlenen çocuklar, iftar ve doğum günleri programı için Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün´e teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.