Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

VALİ GÜNAYDIN : İCAT ÇIKARACAĞIZ,YENİLİKÇİ OLACAĞIZ

VALİ GÜNAYDIN : İCAT ÇIKARACAĞIZ,YENİLİKÇİ OLACAĞIZ

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "´İcat çıkarmayın´ diye bir söz var. Bu yanlıştır. Biz icat çıkaracağız ve yenilikçi olacağız" dedi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "´İcat çıkarmayın´ diye bir söz var. Bu yanlıştır. Biz icat çıkaracağız ve yenilikçi olacağız" dedi.
ORTA Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Erciyes Teknopark A.Ş. işbirliğinde düzenlenen ´Benim İşim Girişim İş Fikri Yarışması´ final günü ve ödül töreni programı Erciyes Teknopark A.Ş Konferans Salonunda yapıldı. Programa Vali Şehmus Günaydın, Erciyes Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa ve davetliler katıldı.
Vali Şehmus Günaydın "Ülkemizin ve milletimizin gelişmesi daha çok üretmeye ihtiyacımız var. Bugün dünyada rekabet etmek kolay değil. Teknolojimizi sürekli geliştirmeliyiz. Yeni işletmelere yeni girişimlere ihtiyacımız var. Millet olarak kenetlendiğimizde çok şeyi başarıyoruz. ´İcat çıkarmayın´ diye bir söz var. Bu yanlıştır. Biz icat çıkaracağız ve yenilikçi olacağız" dedi.
Konuşmaların ardından Erciyes Üniversitesi ile ORAN arasında ´Benim İşim Girişim Yarışması 3´ncü Dönem İş Birliği Protokol İmza Töreni´ yapıldı. Daha sonra finale kalan 9 takım hazırladıkları projeleri jürinin beğenisine sundu. Yapılacak değerlendirme sonunda dereceye giren projeler açıklanacak.