Bugün, 19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN´DAN MEHMET-ZEYNEP AKKÖSE İLKOKULU´NA ZİYARET

VALİ GÜNAYDIN´DAN MEHMET-ZEYNEP AKKÖSE İLKOKULU´NA ZİYARET

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayserili hayırsever Mehmet Akköse tarafından yaptırılan Mehmet-Zeynep Akköse İlkokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayserili hayırsever Mehmet Akköse tarafından yaptırılan Mehmet-Zeynep Akköse İlkokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçen Cumartesi günü resmi açılışını yaptığı Mehmet-Zeynep Akköse İlkokulunu ziyaret etti. Vali Günaydın, hayırsever Mehmet Akköse tarafından yaptırılan okulda incelemelerde bulundu. Vali Günaydın, Talas´ta bulunan ilkokulu ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kayseri´nin dünyada eşine az rastlanır bir hayırseverlik olgusuna sahip olduğuna dikkat çekerek, hayırseverlerin kendileri için çok değerli ve önemli olduğunun altını çizdi.
Meslek hayatında birçok okul açılışına katıldığını ifade eden Vali Günaydın, ?Biz eğer eğitimimizi, çocuklarımıza yaptığımız yatırımı en üst noktaya çıkarmak istiyorsak öğretmenlerimizle bir araya gelmek zorundayız. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Sizlerin tecrübelerini dinliyor ona göre de eğitim politikamızı ve yapacaklarımızı da planlıyoruz" dedi.