Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

VALİ KAMÇI DAN JANDARMANIN TEŞKİLATININ 177.KURULUŞ YILI MESAJI

VALİ KAMÇI DAN JANDARMANIN TEŞKİLATININ 177.KURULUŞ YILI MESAJI

Güvenlik, insanların ve toplumların en önemli ihtiyacı, aynı zamanda devletin en önemli görevleri arasındadır. Jandarma Teşkilatı 177 yıllık deneyimi, eğitilmiş insan gücü ...

  

Güvenlik, insanların ve toplumların en önemli ihtiyacı, aynı zamanda devletin en önemli görevleri arasındadır. Jandarma Teşkilatı 177 yıllık deneyimi, eğitilmiş insan gücü ve modern donanımı ile ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. İlimizde Polis ve Jandarma ekiplerimiz, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece ve gündüz durmaksızın çalışmaktadır.
 
Devlet ile vatandaş arasındaki diyaloğun en önemli basamaklarından birini oluşturdukları bilinci ve ?Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti? anlayışıyla çalışan Jandarma Teşkilatı´nın başarısında elbette Kayseri halkının desteği azımsanamayacak kadar çoktur.
 
Bu nedenle Kayseri İl Jandarma Komutanlığı; Kayseri halkının verdiği bu destekten aldığı kuvvetle suç ve suçlularla mücadele kapsamında projeler üretiyor ve Kayseri´nin daha huzurlu bir kent olması için çalışıyor.
 
Tüm bu çalışmalarda asıl amacımız huzur ve güvenliği sağlamak için çalışan jandarmanın halkın desteğiyle hareket alanlarını genişletmek ve sebebi her ne olursa olsun Devletin sıcak yüzünü halkımıza hissettirmektir.
 
Hedefimiz Türkiye´nin en gelişmiş illerinden biri olan Kayserimizi aynı zamanda Türkiye´nin en güvenli ve huzurlu illerinden birisi haline getirmektir.
 
Halkımız güvenlik güçlerimiz şahsında, devletimizin yüce adaletini, yardımseverliğini ve güler yüzünü görmektedir. Jandarmamız daima, kendisine müracaat eden vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeyi, işlerini kolaylaştırmayı, adil ve tarafsız olarak insancıl yöntemlerle sorunlarına çözüm bulmayı ilke edinmiştir.
 
Hızla gelişen ve değişen Kayseri´de, olaylar karşısındaki tavır ve davranışlarıyla örnek teşkil ederek huzur ve düzeni sağlayan jandarmamızın 177. Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayan, huzurunu tesis eden, Jandarma Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, selam ve sevgilerimi sunarım.
 
 
 
                                                                                                                      Süleyman KAMÇI
                                                                                                                        Kayseri Valisi