Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

VALİ KAMÇI KARNE GÜNÜNDE ÇOCUKLARLA

VALİ KAMÇI KARNE GÜNÜNDE ÇOCUKLARLA

Kayseri´de, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı tamamlanırken, Vali Süleyman Kamçı da bu mutlu günlerin de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Kayseri´de, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı tamamlanırken, Vali Süleyman Kamçı da bu mutlu günlerin de öğrencileri yalnız bırakmadı. Vali Kamçı, Habibe Taş İlkokulu´nda heyecanlarına ortak olduğu öğrencilere karne ve hediyeler dağıttı.

 
28 Eylül Pazartesi günü başlayan 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Habibe Taş İlkokulu´nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene, Vali Kamçı, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Vali Kamçı, Kayseri´de 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, öğretmenlere, eğitim-öğretime katkıda bulunan velilere, okul aile birliklerine ve eğitim camiasına teşekkür etti.
 
Kayseri´nin eğitim ve öğretimde başarılı iller arasında bulunduğunu ifade eden Vali Kamçı, bu başarıyı daha ileriye taşıma gayesinde olduklarını söyledi.
 
Öğrenci velilerine de seslenerek her zaman velisi oldukları öğrenciye destek olmaları gerektiğinin altını çizen Vali Kamçı ?Çocuklarımız yaz tatiline girdiler. Ben tüm velilerimize bu anlamda çocuklarımızın dinlendirme konularında hassas davranmalarını özellikle rica ediyorum. Çocuklarımız da bol bol gezerek gelecek yıla daha güzel hazırlanmalarını özellikle kendilerinden istiyorum. ? diye konuştu.
 
Vali Kamçı, 1B ve 1E sınıfında eğitim gören öğrencilerin karnelerini dağıtarak, çeşitli hediyeler verdi. Yüzmede Türkiye Şampiyonu olan Habibe Taş İlkokulu öğrencilerini de tebrik eden Vali Kamçı, başarılı öğrencilere hediyeler verdi.
 
Vali Kamçı´nın öğrencilerle ilk buluşmasında sıcak ve yakından ilgisi çocukları sevindirdi. Rüveyda ve Berra ikiz kardeşler ile ikiz kardeşliğin faydaları üzerine sohbet eden Vali Kamçı, diğer öğrencilerle yaptığı sohbette de yaz tatilinde dinlenmenin yanı sıra kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
 
Vali Kamçı daha sonra Hatice Taş İlkokulu´nun yanında bulunan Necdet Taş Anadolu Lisesi´ne geçerek okulunu derece ile bitiren öğrencilerin hediyelerini