Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ KAMÇI ŞEHİT ANNELERİ VE EŞLERİYLE BİRARAYA GELDİ

VALİ KAMÇI ŞEHİT ANNELERİ  VE EŞLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Kayseri Vali Süleyman Kamçı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.

Kayseri Vali Süleyman Kamçı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.

Özel bir restoranda gerçekleştirilen programa Vali Süleyman Kamçı´nın yanı sıra Kayseri milletvekili İsmail Tamer, Garnizon Komutanı Tuğg.Ercan Teke,12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğg.Selçuk Aygün, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Genel Başkanı Mustafa Işık, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Uçkan, şehit anneleri ve şehit eşleri katıldı.

Şehit anneleri ve eşleriyle Anneler Günü nedeniyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Süleyman Kamçı, ? Şehit anneleri, şehit eşleri her zaman başımızın tacıdır. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Sizlerin ve bütün Annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor, şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.? diye konuştu. Program, yapılan dua ve şehit anneleri ve şehit eşlerine çiçek takdiminin ardından sona erdi.