Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

VALİ KAMÇI VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

VALİ KAMÇI VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ´Halk günü toplantıları´ kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Kamçı, ´Halk toplantılarına´ önem verdiklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımızla bu toplantılar sayesinde sık sık bir araya geliyoruz. Onların istekle

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ´Halk günü toplantıları´ kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.  Vali Kamçı,  ´Halk toplantılarına´ önem verdiklerini ifade ederek,  "Vatandaşlarımızla bu toplantılar sayesinde sık sık bir araya geliyoruz. Onların isteklerini dinliyoruz" dedi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tiyatro salonunda gerçekleştirilen ´Halk toplantısına´,  Vali Süleyman Kamçı, Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten  Vali Kamçı, "Bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya geliyoruz. Onların isteklerini ve önerilerin birinci ağızdan dinliyoruz. Halkımızın bize aktardığı tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulabilmek için çalışmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.