Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

VALİ KAMÇI´NIN KURUMLARI ZİYARETİ

VALİ KAMÇI´NIN KURUMLARI  ZİYARETİ

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler kapsamında Kayseri İl Defterdarlığı ve Vergi Dairesi Başkanlığına ziyaretlerde bulundu.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler kapsamında Kayseri İl Defterdarlığı ve Vergi Dairesi Başkanlığına ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak İl Defterdarlığını ziyaret eden Vali Kamçı, İl Defterdarı Aytül Alan ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

İl Defterdarı Aytül Alan´dan kurumun çalışmalar hakkında brifing alan Vali Kamçı, Devletimizin vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirebilmesi için mutlaka finansal ve mali bir güce sahip olması gerektiğini dile getirerek, Kayseri´de vergi kayıp ve kaçağının en aza indirilmesi ve herkesin vergisini düzenli ödemesini sağlamak için çalışmalara özen gösterildiğini belirtti.

Ziyaretin ardından Vali Kamçı, İl Defterdarı Aytül Alan ve beraberindeki çalışanlarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Programının devamında Vali Kamçı, Vergi Dairesi Başkanlığına geçerek, Daire Başkanı Ahmet Günşaldı´yı makamında ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günşaldı ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Kamçı, kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Anayasal bir yükümlülük olan verginin, en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu dile getiren Vali Kamçı, ?Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinin yanı sıra vatandaşlarımıza çağdaş bir anlayışıyla kaliteli hizmet sunulmasında vergiler, olmazsa olmaz bir gereksinimdir.? ifadelerini kullandı.

Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Vali Kamçı, yeni yapılan Vergi dairesini gezerek işlem yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.