Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

VALİ DÜZGÜN, KAYSERİ YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ'Nİ KABUL ETTİ

VALİ DÜZGÜN, KAYSERİ YAZARLAR  VE ŞAİRLER DERNEĞİ

Vali Orhan Düzgün, Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Emel Demirezen ve yöneticilerini makamında kabul ederek, derneğin düzenlediği şiir dinletisi ve bahar şarkıları programı hakkında bilgiler aldı.

  Vali Orhan Düzgün, Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Emel Demirezen ve yöneticilerini makamında kabul ederek,  derneğin düzenlediği şiir dinletisi ve bahar şarkıları programı hakkında bilgiler aldı.
 
        Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği'nin (KAYŞAD) “Her İnsan İçinde Bir Şiir, Her Şair İçinde Bir Bahar Taşır” adlı şiir dinletisi ve bahar şarkıları programı hazırlamasından memnuniyet duyduğunu belirterek,  şair ve yazarların önemine değindi.
 
        “Şair ve yazarların toplumun her kesimine hitap eden birer elçi” olduğunu söyleyen Vali Düzgün, bir kentin tam anlamıyla kalkınabilmesi için kültürel ve sanatsal açıdan da kalkınması gerektiğini vurguladı.
 
        Valilik olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Vali Düzgün, “Kayseri Şairler ve Yazarlar Derneği`nin 5 Mayıs 2015 akşamı Melikgazi Belediyemizin desteği ile gerçekleştireceği etkinliğin, şiirin toplumun her kesimine ulaştırılması ve şiir sevgisinin oluşturulması açısından önemli olduğunu düşünüyoruz ve bu tür etkinlikleri destekliyoruz.” diye konuştu.
 
        KAYŞAD Başkanı Emel Demirezen de, şair ve yazarların her zaman yanında olan Vali Düzgün`e teşekkür ederek, birçok şairin ve Türk sanat müziği sanatçısı Yıldırım Bekçi'nin katılacağı programda Vali Düzgün'ü de aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.
 
        5 Mayıs Salı akşamı 19.30`da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek “Her İnsan İçinde Bir Şiir, Her Şair İçinde Bir Bahar Taşır” programını sanatseverler ücretsiz takip edebilecek. 
 
        Ayrıca “Her İnsan İçinde Bir Şiir, Her Şair İçinde Bir Bahar Taşır” şiir dinletisi ve bahar şarkıları programında yer alan şair ve yazarlar okulları gezerek, öğrencilerle bir araya gelecekler.