Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

VALİLİK KOLTUĞUNA OTURAN CEYDA,ÇOCUKLAR İÇİN İSTEKTE BULUNDU

VALİLİK KOLTUĞUNA OTURAN CEYDA,ÇOCUKLAR İÇİN İSTEKTE BULUNDU

Kayseri´de ,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, şehit Binbaşı Turgay Çelik´in kızı 3´üncü sınıf öğrencisi Ceyda Çelik, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın´ın koltuğuna oturdu.

Kayseri´de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, şehit Binbaşı Turgay Çelik´in kızı 3´üncü sınıf öğrencisi Ceyda Çelik, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın´ın koltuğuna oturdu. Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı arayarak, 23 Nisan´da hayvanat bahçesinin ücretsiz olmasını istedi ve okul için arsa talep etti.
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın tarafından karşılanan Ceyda Çelik, koltuğa oturduktan sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı aradı. Başkan Büyükkılıç´tan 23 Nisan nedeniyle hayvanat bahçesine girişlerin ücretsiz olmasını istedi. Ceyda Çelik´in bu talebine Başkan Büyükkılıç "23 Nisan nedeniyle hayvanat bahçesine ziyaretleri bir gün değil bir hafta boyunca ücretsiz yapıyoruz." dedi.
Okul arsası ve çocuk oyun parklarının artırılması talebinde de bulunan Vali Çelik´in talebine Başkan Büyükkılıç "Çok doğru bir talep. Çocuk oyun alanlarının sayısını artıralım. Talimatlarınız yerine getirilecek" dedi.