Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

VATAN PARTİSİ, KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

VATAN PARTİSİ, KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Partinin il binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Eyüp Karakaş, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini savunanların bir araya gelerek kurduğu İşçi Partisi'nin yaptığı genel kurulda, ismini Vatan Partisi olarak değiştirdiğin

 Partinin il binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Eyüp Karakaş, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini savunanların bir araya gelerek kurduğu İşçi Partisi'nin yaptığı genel kurulda, ismini Vatan Partisi olarak değiştirdiğini ve seçimlere de Türkiye genelinde 550 adayla gireceğini söyledi. Karakaş, vatanını, milletini seven, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı herkesi partilerine beklediklerini ifade ederek, "İktidardaki AKP'nin yolsuzluklarına ve yıkımlarına dur diyecek tek parti, Vatan Partisi'dir. Bizi bölücülük yapmakla, oyları bölmekle suçluyorlar. Aksine biz, Atatürkçü herkesi partimizin çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz. Halkın içinden gelen ve toplumun her kesiminin dertlerini, sıkıntılarını, beklentilerini bilen adaylarımızla, Türkiye'nin yönetimine talibiz" dedi.
Toplantıda daha sonra Vatan Partisi'nin Kayseri milletvekili adayları Prof. Dr. Sema Karaoğlu, Ersin Balkaya, Mehmet Canbulan, Kamil Albayrak, Hasan Beker, Şerife Çağlayan, Mehmet Onaylı ve Mustafa Canten tek tek kendilerini tanıttı. Tanıtıma beşinci sırada aday olan Beyhan Yıldırım'ın, Almanya'da olması nedeniyle katılamadı.