Bugün, 19 Mart 2024 Salı

YAHYALI´DA DOĞALGAZ COŞKUSU

YAHYALI´DA  DOĞALGAZ  COŞKUSU

Kayseri´ye doğalgaz hizmeti sunan ve rekor yatırımlara imza atan Kayserigaz, Yahyalı halkını doğalgaza kavuşturmak için başladığı altyapı çalışmalarını kısa bir sürede tamamladı.

Kayseri?ye doğalgaz hizmeti sunan ve rekor yatırımlara imza atan Kayserigaz, Yahyalı halkını doğalgaza kavuşturmak için başladığı altyapı çalışmalarını kısa bir sürede tamamladı.

Yahyalı ilçe meydanında açılışı yapılan programda konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay ?Çevreci, temiz ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı mümkün olduğunca fazla haneye ulaştırmak üzere çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yahyalı´ya 27 milyon liralık bir yatırım yaptık. Altyapı çalışmalarında 60 kilometre çelik hat, 130 kilometre polietilen hat ve 40 kilometre servis hattı döşendi. En önemlisi söz verdiğimiz tarihte, 2018 bitmeden doğalgazı Yahyalı halkı ile kavuşturduk. Artık Yahyalı halkı daha ucuza ısınacak, yemeğini yapacak ve doğalgazın tüm rahatlığından, konforundan faydalanacak.? dedi

Törende konuşma yapan EWE Turkey Holding COO´su Hasan Yasir Bora ; Türkiye´nin en büyük doğalgaz dağıtım şirketleri arasında yer alan şirketimiz Kayserigaz ile bugün 500 binin üzerinde aboneye hizmet veriyor, müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah Yahyalı bu sayıyı daha da yukarıya çıkaracak. Lisans alanımız içerisindeki tüm bölgelere en güvenilir, temiz ve konforlu yakıt olan doğalgazı ulaştırmak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugün de aylardır süren çalışmalarımızın sonucunda Yahyalı ilçemizi de doğalgazla buluşturuyoruz. Saha ekiplerimiz doğal gaz arzını söz verdiğimiz tarihe yetiştirmek için büyük bir gayret gösterdi. " diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise konuşmasında ?Doğalgaz çalışmalarının kısa bir sürede tamamlanması ile Yahyalı halkını hak ettiği, çevreci ekonomik ve temiz yakıt olan doğalgaz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa sürede ilçemizi doğalgaza kavuşturan Kayserigaz´a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca halkımıza doğalgaz altyapı çalışmaları sırasında gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ederim.? dedi

Yahyalı Cumhuriyet Meydanı´nda Yahyalı halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tören, protokolün doğalgazın sembolü olan meşaleleri yakması ile sona erdi.