Bugün, 19 Mart 2024 Salı

YAHYALI´DA ?UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE´ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

YAHYALI´DA ?UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE´ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yahyalı Kadın ve Gençlik merkezi Konferans Salonunda ?Uyuşturucu ile Mücadele´ toplantısı yapıldı.

Kayseri?nin Yahyalı İlçesinde Kadın ve Gençlik merkezi Konferans Salonunda ?Uyuşturucu ile Mücadele´ toplantısı yapıldı. Toplantıda Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner başta okullar olmak üzere, okul çevrelerinde gerekli tedbirlerin alınması noktasında hassasiyetin en üst seviyede gösterilmesini istedi.

Gençlerin geleceğini etkileyen bu hassas konunun eğitim boyutuna dikkat çeken Kaymakam Altıner , ilgili kurumların birlikte yürütecekleri çalışmalarla, okullarda verilen rehberlik hizmeti, veli eğitimi de dahil olmak üzere farkındalığı artıracak çalışmaların yapılması talimatını verdi. Bağımlılıkla mücadelede toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğünü belirten Kaymakam , mücadele konusunda Ailelerin,servis şoförlerinin ve öğretmenlerin daha dikkatli olmalarını istedi. Biz Kaymakamlık olarak mücadele konusunda her türlü desteği vermeye hazırız dedi. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de ilçe belediye başkanı olarak uyuşturucu ile mücadele kapsamında belediye olarak her türlü katkıyı sağlayacaklarını söyledi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hüseyin Alkan , İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Murat Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Muhtarlar ,  okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, ilçede taşımacılık yapan öğrenci servis şoförleri ve  ilgili kurumların personeli katıldı.