Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN NÖBET TUTTULAR

YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN NÖBET TUTTULAR

İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya farkındalığı için 81 ilde başlatılan ´Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz´ programı Kayseri´de yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya farkındalığı için 81 ilde başlatılan ´Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz´ programı Kayseri´de yapıldı. 
İçişleri Bakanlığı´nın 81 ilde ve 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk personeliyle gerçekleştirdiği ´Yaya Güvenliği Nöbeti´ Kayseri Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Programa Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve protokol üyeleri katıldı.
Trafikte yaya üstünlüğü bilincini yaygınlaştırmak amacıyla Kayseri´de kolluk kuvvetleri yaya geçitlerinde nöbet tuttu. Etkinlik, başta okullar olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarına ait hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde ´Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz´ sloganıyla gerçekleştirildi. Kayseri caddelerindeki bütün yaya geçitlerinde 2 saat boyunca yaya üstünlüğü için nöbet tutan polisler, vatandaşlara broşür dağıttı. Etkinlikte İçişleri Bakanlığının başlattığı ´Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin´ projesine çektikleri video ile katılan 3 çocuğa polis scotter hediye etti.