Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

YÖK BAŞKANI SARAÇ´TAN AGÜ´YE ZİYARET

YÖK BAŞKANI  SARAÇ´TAN AGÜ´YE ZİYARET

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Abdullah Gül Üniversitesi´ni ziyaret etti.

Yükseköğretim  Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Abdullah Gül Üniversitesi´ni ziyaret etti. Saraç ziyarette Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve Öğretim Üyeleriyle biraraya gelerek sohbet etti.

Prof. Dr. Saraç´ı, AGÜ Sümer Kampüsü´nde Rektör Sabuncuoğlu, Öğretim Üyeleri ile yerli ve yabancı öğrenciler çiçekle karşıladı. İlk olarak kütüphaneyi ziyaret eden Prof. Dr. Saraç´a basılı ve dijital eserler hakkında bilgi verildi. Ardından Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu´nu makamında ziyaret eden Prof. Dr. Saraç, burada AGÜ´nün şeref defterini imzaladı. Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu ziyarette Prof. Dr. Saraç´a AGÜ Yayınlarından çıkan ?Kayseri´nin 20. Yüzyılı? adlı kitabı hediye etti.

Prof. Dr. Saraç daha sonra Rektörlük Senato Salonunda öğretim üyeleri ile düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda Rektör. Sabuncuoğlu Prof. Dr. Saraç´a yaptığı sunumla üniversitenin misyonu, vizyonu, hedefleri, başarıları, öğrenci ve öğretim üyesi profili hakkında brifing verdi. YÖK Başkanı Saraç daha sonra AGÜ´nün bazı laboratuvarlarını da gezerek üniversiteden ayrıldı.