Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

YOZGAT YENİ İL MÜFTÜSÜ KAYSERİ´DEN UĞURLADI

YOZGAT YENİ İL MÜFTÜSÜ KAYSERİ´DEN UĞURLADI

07.12.2016 Tarihli son İl Müftüleri Kararnamesi ile Yozgat İl Müftülüğüne atanan Kayseri İl Müftü Yardımcısı Salih Sezik 04.01.2017 Çarşamba günü Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri ve İl Müftülüğü perso

 

 

07.12.2016 Tarihli son İl Müftüleri Kararnamesi ile Yozgat İl Müftülüğüne atanan  Kayseri İl Müftü Yardımcısı Salih Sezik 04.01.2017 Çarşamba günü Kayseri  İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri ve İl Müftülüğü personelinin katıldığı uğurlama merasimi ile Yozgat´a uğurlandı.

 

İl Müftülüğü Hizmet Binası önünde Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik için saat 09.30´da düzenlenen uğurlama merasiminde duygusal anlar yaşandı.

 

Kayserililere ve çalışma arkadaşlarına veda eden Müftü Sezik, "ayrılık vakti geldi çattı. 19.10.2014 tarihinde başladığım Kayseri İl Müftü Yardımcılığı görevinden tayinimin Yozgat´a çıkması münasebetiyle ayrılıyorum. Kayseri ve Kayserililere hizmet etmekten son derece mutluluk ve onur duydum. Görev yaptığım süre zarfında en iyi şekilde Kayseri´ye hizmet etmeye çalıştım. Bizde hasbel kader Kayseri´den ayrılmış olacağız ama gönlümüz sizinle olacak inşallah ve şunu bilmenizi istirham ediyorum ki Yozgat´ta kapımızın ve gönlümüzün sizlere açık olduğunu ifade ediyorum. Buraya kadar gelip de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Kayseri´den güzel anı ve dostluklarla ayrılıyorum.  Varsa haklarımı helal ediyorum, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi de talep ediyorum. Allaha ısmarladık diyorum. Saygılarımla" şeklinde kısa bir konuşma yaptı.

 

Kayseri İl Müftüsü Güven de Yozgat İl Müftüsü Sezik´e Kayseri de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

 

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek kucaklaşarak vedalaşan Yozgat Müftüsü Sayın Salih Sezik daha sonra Kayseri İl Müftülüğü önünden yolcu edildi.