Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

YOZGAT´TA UYUŞTURUCU OPERASYONU, 4 KİŞİ TUTUKLANDI

YOZGAT´TA UYUŞTURUCU OPERASYONU, 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Yozgat merkezde yapılan uyuşturucu operasyonunda, okul çevrelerinde ve parklarda uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik faaliyetler içerisinde olduğu belirlenen 4 kişi tutuklandı.

 
Yozgat  merkezde yapılan uyuşturucu operasyonunda, okul çevrelerinde ve parklarda uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik faaliyetler içerisinde olduğu belirlenen 4 kişi tutuklandı.

Alınan istihbarat doğrultusunda Uyuşturucu Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Okul civarları ve parklarda uyuşturucu madde kullanımı ile ticaretine yönelik faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 4 kişi yakalandı. Uyuşturucu maddelerinin Ankara ve doğu illerinden temin edildiği tespit edildi. Şüphelilerin evleri ve üzerlerinde yapılan aramada ise  farklı gramajlarda satışa hazır 108 paket Bonzai ele geçirildi. ´Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticaretini Yapmak´ suçlarından adliyeye sevk edilen 4 kişi, tutuklandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü´nden yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu madde ile mücadeleye dikkat çekilerek, gençleri zehirleyerek toplum sağlığı ile oynayan ve ülkemizin geleceğini karartan uyuşturucu madde satıcılarına karşı kararlı mücadelenin devam edeceği bildirildi