Tarih: 06.11.2018 21:06

BAŞKAN ÇELİK,İŞ ADAMLARINA YATIRIMLARI TANITTI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplumun farklı kesimlerine yönelik görsel brifinglerine bu kez sanayici ve iş adamlarıyla devam etti.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi üyeleri, gıda toptancıları ve Kayseri´deki market sektörü temsilcilerinin katıldığı görsel brifingde yatırım ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, cumartesi pazar demeden çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in sanayici ve iş adamlarına yönelik görsel brifingi Asri Mezarlık içine yapılan Orgeneral Hulusi Akar Camii önünde başladı. Asri Mezarlık´ta yapılan düzenlemelerle ilgili iş adamlarına bilgi veren Başkan Çelik, her görenin hayran kaldığı camiyi de gezdirdi. Görsel brifing kapsamında daha sonra Kocasinan Bulvarı´na geçildi. Bulvarın girişinden itibaren başlayan katlı kavşaklarla ilgili beğenilerini dile getiren iş adamları, şehrin doğusundan Mimarsinan OSB´ye çok daha kısa sürede gitme imkanı bulduklarını ifade ettiler. Başkan Çelik daha sonra iş adamlarına katlı kavşaklar, Sahabiye kentsel dönüşüm projelerini gezdirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —