Tarih: 01.03.2016 20:21

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ: "LİGDE KALACAK GÜCÜMÜZ VAR"

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri teknik direktörü Tolunay Kafkas, düzenlediği basın toplantısında, "Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu takımın ligde kalacak gücü var" dedi.

Karpuzatan Tesisleri´nde düzenlenen basın toplantısına Tolunay Kafkas, Kulüp Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Futbol Şubesi sorumlusu Ahmet Yıldız katıldı. Açıklamasına Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"Performansımız düşüktü. Bu takımın teknik sorumlusu benim ve özür diliyorum. Maalesef takımımızın iskeletini oluşturan omurgamızda Samba Sow, Derley ve Mabiala´nın sakatlıkları olumsuzluk yarattı. Bir bahaneye sığınmıyorum ama , bizim gibi kadrosu kısıtlı bir takım için 3 oyuncumuzun sakatlığı onbirimizi önemli ölçüde değiştirdi. Sezon başında Kulüp Başkanı Recep Mamur´la birlikte büyük risk alarak takımı toparlamak için büyük çaba harcadık. Sezona 8 oyuncuyla başladık. Her takımın inişli çıkışlı dönemleri olur. Bunlar olağan şeyler. Kayserispor´un ligde kalacak gücü var. Kadromuzun ekonomik değeri ve gücü ortada. Skor üretme konusunda sıkıntılıyız."

Hafta sonunda oynayacakları Gençlerbirliği maçını da değerlendiren Tolunay Kafkas, takımında Vanderley ve Mabila´nın sakatlıklarının geçtiğini, antrenmanlara başlayacaklarını belirtti, "Canımızı dişimize takıp galip geleceğiz. Başka çaremiz yok. Gençlerbirliğinin performansı bizi ilgilendirmiyor. Taraftar da gelsin, bize destek olsun" diye konuştu.

"BİSESWAR VE ÖMER BAYRAM´LA SÖZLEŞME YENİLENECEK"

Müsabakanın biletlerinin 5-10 TL´den satışa sunulacağını belirten Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, iç sahada kalan 5 maçta seyirci desteğini istedi. Futbol Şubesi sorumlusu Ahmet Yıldız ise Biseswar ve Ömer´in sözleşmelerinin uzatılacağını, bu konuda oyuncularla bir sıkıntı yaşanmadığını vurgularken şunları söyledi:

"Derley konusunda 2 defa şanssızlık yaşadık. Önce adalesinde sorun yaşadı, sonra da ayağı burkuldu. Benfica´daki kulübünün sağlık merkezinde tedavi gördü. Hafta içinde takıma katılacak. Taraftarımız bizimle olsun" ded

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —