Tarih: 04.07.2016 18:37

RAMAZAN SOKAĞI İLAHİLERLE KAPANDI

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı olan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı sona erdi. Ramazan Sokağı´nın son gününe Ünlü Sanatçı Halil Necipoğlu katılarak birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Büyükşehir Belediyesi´nin Mimarsinan Parkı´nda oluşturduğu Ramazan Sokağı halkın büyük ilgisiyle Kayseri´nin huzuruna katkı verdi. Her gün iftardan önce hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, iftar sonrası Kayseri´nin dört bir köşesinden ziyaretçi akınına uğradı.

Ramazan Sokağı´nda bu mübarek ayı doyasıya yaşamak isteyenler son gün programında Ünlü Sanatçı Halil Necipoğlu´nu izlediler. Halil Necipoğlu´nun ilahi dinletisine Kayseri halkı büyük ilgi gösterdi. Halil Necipoğlu konser sonrası ayakta alkışlandı.

Programın ardından Büyükşehir Belediyesi KAYTUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın Halil Necipoğlu´na teşekkür ederek çiçek verdi. Daha sonra da her gece olduğu gibi yine çekilişler yapılarak talihli izleyicilere hediyeler verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —