Tarih: 16.12.2016 15:02

YOZGAT´TA UYUŞTURUCU OPERASYONU, 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Facebook Twitter Linked-in

 
Yozgat  merkezde yapılan uyuşturucu operasyonunda, okul çevrelerinde ve parklarda uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik faaliyetler içerisinde olduğu belirlenen 4 kişi tutuklandı.

Alınan istihbarat doğrultusunda Uyuşturucu Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Okul civarları ve parklarda uyuşturucu madde kullanımı ile ticaretine yönelik faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 4 kişi yakalandı. Uyuşturucu maddelerinin Ankara ve doğu illerinden temin edildiği tespit edildi. Şüphelilerin evleri ve üzerlerinde yapılan aramada ise  farklı gramajlarda satışa hazır 108 paket Bonzai ele geçirildi. ´Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticaretini Yapmak´ suçlarından adliyeye sevk edilen 4 kişi, tutuklandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü´nden yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu madde ile mücadeleye dikkat çekilerek, gençleri zehirleyerek toplum sağlığı ile oynayan ve ülkemizin geleceğini karartan uyuşturucu madde satıcılarına karşı kararlı mücadelenin devam edeceği bildirildi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —